29.03.2024 09:13
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Тернопільські комунальники готові до проблем, пов’язаних із ускладненням погодних умов

Різке похолодання, яке розпочалося у четвер,  за прогнозами «Укргідрометеоцентру», переросте у дощ  з мокрим снігом та ожеледицею.

Місцями очікуються сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, короткочасне утворення снігового покриву. Також синоптики прогнозують посилення вітру до 15-22 м/с.

Впродовж тижня передбачаються постійні коливання температур, що призводить до утворення ожеледиці переважно у ранкові та вечірні періоди. Враховуючи відсутність стабільної погодної ситуації пішоходи повинні постійно загострювати увагу на стані тротуарів та доріг, перейти на так звану «зимову ходу» та використовувати взуття з спеціальним протектором.

Тернопільські комунальники готові до очікуваного ускладнення погодних умов. На вулицях вже облаштовані спеціальні ящики з піщано-соляною сумішшю підвищеної концентрації для посипання тротуарів,  також в основному завершено заходи з підготовки житлового фонду до зимового періоду.

Нагадуємо також водіям, що саме в перші снігопади збільшується ризик виникнення аварійних ситуацій та скоєння дорожньо-транспортних пригод. Про це варто пам’ятати і пішоходам, та бути особливо уважними  на вулицях.

Просимо не залишати свої авто на проїзній частині, не заважати роботі техніки, аби дорожні та комунальні служби змогли забезпечити очищення вулиць та доріг.

 

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР