18.04.2024 06:18
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Тернополяни цуплять будматеріали

shchebinНещодавно розпочалися роботи із облаштування «Парку Здоров’я»  неподалік міської лікарні №3, а підрядники вже рахують збитки. Кажуть, що не пройшло і кількох днів, як купи із щебенем та піском, завезені напередодні для здійснення ремонтних робіт, «тануть» просто на очах.

Як розповів Володимир Кульба, директор СПД «Кульба», у п’ятницю сюди були завезені деякі будівельні матеріали,  а після святкових днів їх майже не залишилося.

– Забирають і щебінь, і пісок, на вул. Миру, де ремонтуємо тротуар, крадуть навіть дошки, якими відгороджуємо місця, де здійснюється ремонт.

Це для нас не новина, адже щоночі у місцях, де ремонтуємо тротуари, пропадає і бруківка, і бордюри. Однак у місті, де живе чимало людей, злодії ще не настільки нахабніють. Тут, на окраїні міста, для них справжня воля. А ставити сторожа для охорони кожного об’єкту немає змоги, – каже Володимир Іванович.

Олег Соколовський, заступник начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР каже, що вже підготовано та відправлено відповідний лист до правоохоронних органів та до управління муніципальної міліції. Відтепер це місце має бути одним із об’єктів патрулювання, адже через негативну тенденцію до крадіжок роботи із облаштування парку «Здоров’я» на межі зриву.

– Ми просимо тернополян з повагою відноситися до ремонтних робіт, які здійснюються у місті. Адже ті, хто принижуються до такого роду крадіжок, крадуть у себе, у своєї громади, у своїх дітей. Тому раджу людям, які є свідками факту крадіжок будівельних матеріалів, відразу звертатися до правоохоронців.

Схожі крадіжки у Тернополі – не рідкість. Приміром, впродовж останніх місяців було вкрадено велику кількість каналізаційних люків та решіток, які любителі легкої наживи здають на металолом.  Крім того, тернополяни часто крадуть саджанці дерев та навіть викручують лампочки у під’їздах багатоповерхівок.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР