29.03.2024 09:51
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Тернополяни хочуть реконструювати бульвар Пантелеймона Куліша

Мешканці прилеглих до  бульвару Куліша будинків звернулися до управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР із проханням здійснити реконструкцію даної території.

–           У нас на бульварі П.Куліша, 10 за будинком знаходиться літній театр для дітей, який зруйнований, лавки поломані, цеглу люди порозкрадали – це має жахливий вигляд. Дуже важливо впорядкувати прибудинкову територію, а особливо дитячий майданчик для створення зручних, здорових та культурних умов життя як дорослих, так і найменших мешканців, – просить тернополянин Т. Кіндзерський.

Особливу увагу мешканці просять звернути на освітлення, а також на проблему            відсутності парковки біля будинку. Водії атомобілів їздять поміж деревами і паркуються на  зеленій зоні.

– В інтернеті багато пишуть про влаштування екопарковок, що дозволяє залишати газони і вирішити  проблему з парковками. В місті Тернополі таку парковку зробили на пр. Злуки,43, – продовжує пан Кіндзерський. – Крім того, було б добре подумати про благоустрій бульвару : встановити додаткові урни, лавочки, влаштувати квітники, облагородити зеленими насадженнями. Багато людей, що живуть по бульвару Данила Галицького,  бачать  неймовірні перетворення свого бульвару і пам’ятають в якому жахливому стані він був, а зараз перетворився на окрасу міста.

Звернення тернополян було розглянуте на рівні управління, також оглянути стан бульвару вирушив і директор ДП “Люкс Житло” ПП «Люкс»  Богдан Гевко.

–           Разом із представниками управління ми оглянули бульвар Куліша і цілком згідні із мешканцями щодо того, що настав час його оновити,  – розповідає він.-   Управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології замовлено в спеціалізованої організації ПрАТ «Тернопільводпроект» виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення робіт з капітального ремонту бульвару Куліша (з облаштуванням відпочинкової зони ) м. Тернополя.  Коли буде визначена черговість робіт, адже насамперед варто оновити мережі, асфальто-бетонне покриття, бруківку, можна буде розпочинати і облаштування дитячого майданчику та переходити до інших побажань мешканців. Цілком ймовірно, що у 2015 році буде виконана перша черга робіт на бульварі Куліша, адже реконструкція триватиме не один рік. Наше підприємство вдячне мешканцям за таку ініціативу і сподіваємося, що протягом найближчих років даний бульвар стане черговою окрасою міста.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР