29.03.2024 04:23
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Тернополяни надсилають подяки комунальникам

Голова ОСББ “Карпенка 12” – Сергій Чайка надіслав слова вдячності на адресу тих представників житлово – комунальної галузі, які на його думку, є достойними хороших слів. 
“Контактуючи другий рік з спеціалістами УЖКГіБ прийшов висновку, шо УЖКГ пощастило мати в  своєму штаті такого спеціаліста як Муца Ганна Михайлівна, яка уособлює в собі компетентність, професіоналізм, знає тонкощі своєї справи.  Бажаю їй ніколи не забувати  задекларовану нею позицію – “Я з тими, хто дбає про житловий фонд міста”.
Також вважаю доречним відзначити колектив аварійної служби КП “Тернопільводоканал”. Це своєрідна швидка допомога житлового фонду міста. Переважна більшість  працюючих  в аварійці хлопців знають свою справу. Крім усунення аварійної ситуації порадять, що зробити для того, щоб подібне не повторилось. 
Я вже другий рік працюю головою ОСББ “Карпенка 12“, доводиться стикатись з багатьма комунальними службами і спецами, але названі вище люди  заслуговують  окремої подяки”, – пише у своєму листі пан Сергій Чайка. 
Нам завжди надзвичайно приємно отримувати листи такого змісту, тому щиро дякуємо усім, зокрема шановному Сергієві Чайці за те, що знайшов хвилину для того, аби висловити свою вдячність.

Нагадуємо, що вісімнадцятого березня ми відзначатимемо День комунальника − професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня.Пропонуємо тернополянам долучитися до своєрідного марафону подяк комунальникам  і написати свої відгуки про найдостойніших працівників підприємств, які обслуговують м. Тернопіль. Ви можете висловити свою вдячність усім, на кого покладено важливу роль у забезпеченні комфорту та чистоти у вашому будинку.

Якщо вам є за що подякувати своєму двірнику, майстрові дільниці, сантехніку, столяру чи директору підприємства тощо  – пишіть  у нашу «Електронну приймальню» або на скриньку komun.press@gmail.com.

У разі, якщо вам не відоме ім’я та прізвище добросовісного працівника, достатньо вказати адресу вашого будинку.

Тернопіль житлово-комунальний

Тернополянка дякує ПТ “Масима” за плідну та оперативну роботу

“Дякуємо сумлінному та відповідальному Ярославу Немчуку”

Тернополянка дякує працівникам ПП “Східний масив” за роботу

Жителі будинку дякують працівникам ПП “Тернопіль Комсервіс”

Мешканці бульвару Просвіти дякують прибиральниці Марії Боднар

 Мешканці Тарнавського, 2 дякують працівникам ПП “Люкс”

Тернополяни дякують ПТ «Максима» за новий ліфт

“Щиро дякуємо Хабібулін Ганні Василівні”

Мешканці щиро дякують двірнику Гурневич Аллі

Мешканці дякують ТОВ “Коменерго Тернопіль” за плідну співпрацю

 Мешканка старовинного будинку у центрі Тернополя дякує обслуговуючому підприємству

Мешканець висловлює вдячність прибиральниці Галині Прокоп’юк