25.04.2024 18:24
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Спростування недостовірної інформації, поширеної окремими особами, щодо вартості природного газу

gazpostachВпродовж останніх днів кількома публічними особами на їхніх сторінках у соцмережах була поширена недостовірна інформація, що стосується вартості природного газу для населення, яку ДП «Газпостач» ПАТ «Тернопільміськгаз» нібито встановило в розмірі 9078,12 грн.з ПДВ за 1000 м. куб.. Для уникнення маніпулювання фактами та поширення недостовірної інформації, нагадуємо, що з першого травня 2016 року  відповідно до постанови КМУ № 315 від 27 квітня 2016 року встановлено граничний рівень роздрібних цін на природний газ для населення на рівні 6879 грн за 1000 куб.  метрів. Ціна на газ для побутових споживачів (населення) встановлюється виключно Кабінетом Міністрів України і вказана вартість природного газу визначена на період з 01.05.2016р. по 31.03.2017р.

У документі, оприлюдненому в соцмережах (додаються ), інформація щодо вартості ціни на природний газ для населення уscreenshot розмірі 9078,12грн. за 1000 м.куб. стосується вартості природного газу для фізичної особи-підприємця ( в даному випадку ФОП Подольчак), який ( газ) останній використовує у своїй господарській діяльності та включає в себе вартість власне природного газу (8763,60 грн. за 1000м.куб.) та вартість послуги з його транспортування магістральними газопроводами (314,52грн. за 1000м.куб.).

З метою припинення спекуляцій та поширення недостовірної інформації надалі, просимо негайно опублікувати спростування зазначеної інформації у відношенню дій ДП «Газпостач» ПАТ «Тернопільміськгаз» щодо так званого встановлення ціни природного газу для населення у той же спосіб, який останню було поширено.

screenshot1Зауважимо, що у коментарях читачі вказаних користувачів у соцмережах вказують авторам на їхню помилку. Сподіваємося на їхнє розуміння даної проблеми в світлі суспільно-політичної ситуації в країні та впливу поширеної ними недостовірної інформації на ділову репутацію нашого підприємства та вирішення даного питання без необхідності звернення в судові органи для подальшого захисту честі та гідності ДП «Газпостач» ПАТ «Тернопільміськгаз».

З приводу усіх питань, що стосуються діяльності ДП «Газпостач» ПАТ «Тернопільміськгаз», наполегливо рекомендуємо звертатися до фахівців нашого підприємства.

Адміністрація ДП «Газпостач» ПАТ «Тернопільміськгаз»