23.04.2024 09:52
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Син Світлани Молодецької здобув звання «Учня року»

sveta2Син головного спеціаліста-ландшафтника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Світлани Молодецької отримав почесний знак «Обличчя школи» за високі результати у міській альтернативній олімпіаді «Надія Тернополя». Із почесним званням «Учня року» Вадим Молодецький  закінчив четвертий клас ЗОШ № 23.

– Вадим цього року закінчив початкову школу. З першого класу він був відмінником, особливо захоплюється природознавством та математикою, а ще – любить читати енциклопедії, яких у нього є чимало. Безумовно, він старанний та наполегливий  учень. Ми, батьки, а також бабусі та дідусі, докладали своїх зусиль для того, щоб  він міг повноцінно розвиватися та навчатися, sveta3однак особливу заслугу в його успішності має перша вчителька – Жеграй Людмила Богданівна, – зазначає Світлана Молодецька. – Ми щиро вдячні їй за чуйність, доброту та любов до наших дітей. Розставатися з нею дуже непросто, адже вона – Вчитель з великої літери, Вчитель від Бога. Випустивши наш клас, вона знову буде опікуватися «першачками», і, вірю, що виховає ще не одне покоління успішних та талановитих дітей. Щодо Вадима, то сподіваюся, що і в старших класах він не втратить запалу до навчання й надалі наполегливо йтиме до поставлених цілей!

Вітаємо маленького випускника та його рідних із першими здобутками та щиро зичимо радості, здоров’я та успіхів у всіх починаннях!

svetaНещодавно ми повідомляли, що  донька Оксани Ілліч закінчила молодшу школу з похвальним листом

 

а онук Марії та Олега Лемег отримав золоту медаль за відмінні успіхи у навчанні.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР