29.03.2024 07:48
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Підприємство ПП «Люкс» усунуло недоліки у будинку на бульв. П. Куліша, 4

kulisha_3 (1)Ряд тернопільських засобів масової інформації опублікували скаргу мешканців будинку на бульв. П. Куліша, 4 щодо незадовільної діяльності обслуговуючого підприємства. Хоча у зверненні зазначено, що мешканці довго «оббивають пороги», в ПП «Люкс» запевняють, що у них не зафіксовано скарг мешканців з переліку тих, що були оприлюднені в ЗМІ. В підприємстві зазначають, що з вказаної адреси впродовж року надходили звернення щодо виконання сантехнічних та електричних робіт поквартирно, щодо потреби дератизації та засмічення труб.  У відповідь на всі скарги від мешканців були здійснені необхідні роботи та недоліки були усунені.

Й цього разу працівники підприємства оперативно відреагували, зробивши все можливе для усунення озвучених у ЗМІ недоліків.

kulisha_3 (5)Було виявлено просочування води на стику каналізаційної труби, яку було зачеканено та забетоновано, а вологу ділянку розміром близько двох метрів було підсипано піском.  Комунікації водо- та теплопостачання у підвальному приміщенні були обстежені у присутності мешканців і на момент обстеження  жодних пошкоджень не виявилося.kulisha_3 (7)

Після публікації  у ЗМІ підприємство також здійснило заміну замка та ремонт вказаних дверей у підвальне приміщення.

kulisha_3 (3)Також було встановлено та пофарбовано сегменти металевого поруччя на окремих поверхах четвертого під’їзду будинку на бульв. Куліша, 4 та закрито вікно приямка у підвальному приміщенні.

У підприємстві повідомили, що незабаром здійснять і ремонт поштових скриньок. Один сегмент вже замовили у Львові, оскільки у Тернополі їх не виготовляють, решту скриньок буде відремонтовано найближчим часом.

kulisha_3 (2)Робота приладу опалення сходової клітки першого поверху четвертого під’їзду буде відновлена до першого жовтня.

Мешканці скаржаться також на незадовільний ремонт прибудинкової території, однак ремонтні роботи капітального характеру не перебувають у компетенції балансоутримувача.  ПП «Люкс»  неодноразово пропонувало включити вказану адресу при формуванні списків для здійснення капремонту. Як повідомили в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР, проектно-кошторисна документація на здійснення капремонту за вказаною адресою вже виготовлена і при формуванні титульного списку з капітального ремонту прибудинкових територій в м. Тернополі на 2016 рік буде розглянуте питання щодо включення в поадресний перелік робіт будинку на бульв. П. Куліша, 4.kulisha_3 (8)

Колектив ПП «Люкс» перепрошує мешканців за незручності та просить при виникненні схожих ситуацій звертатися бзпосередньо до обслуговуючого підприємства, а не лише до засобів масової інформації. У такому випадку розгляд звернення буде оперативнішим, відтак недоліки усунуть значно швидше.

Управління житлово-комунального господартсва, благоустрою та екології ТМР