19.04.2024 16:40
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Прибиральниця Дана Вацик понад усе любить свою роботу, а в вільний час – сидить у “Фейсбуці”

Нашу вже добре знайому Дану Вацик ми зустріли, як завжди, за роботою. Пані Дана ретельно прибирала прибудинкові території на вулиці Симоненка, 4 (І під’їзд), 12, 18, 20.  Як і минулого разу, жінка поскаржилася на курців, чий недопалки надзвичайно важко вибирати із трави.

– Прошу, напишіть знову, щоб не кидали курці тих “бичків” через вікна і по вулиці! Так їх важко збирати потім, майже всі приходиться збирати руками! Є ж смітники, якісь банки у під’їздах ставлять, щоб не кидали, але проблема є постійно, – втомлно каже пані Дана.

Ми поцікавилися, що змінилося у житті Дани Вацик з часу попередньої пубілкації про неї.

– Ми дуже радо читали ту замітку в інтернеті,  внуки мені показували. Приємно, що люди більше дізналися про труднощі нашої роботи і що були позитивні коментарі. Мені зовсім не соромно працювати прибиральницею і не соромно розповідати про це, навпаки, я горджуся тим, що про мою працю написали. Сама з інтересом люблю посидіти в інтернеті. Раніше була в “Однокласниках”, а зараз перейшла у “Фейсбук”. Дуже люблю читати новини в групі “Від Тарнополя до Тернополя”, найкраща для мене група, де є всі новини, – розповідає пані Дана.

Із важливих змін, що сталися у житті Дани Вацик є те, що вона стала бабусею вже впяте – у неї народився пятий онук Максимко. А же жінка досягла пенсійного віку, втім роботу не покинула.

– Дуже люблю свій колектив, дуже люблю своїх мешканців, і люблю роботу свою надзвичайно. Хоч буває дуже тяжко, а часом і сумно від такого зневажливого ставлення окремих людей, я  люблю свою роботу, вона для мене найкраща!, – каже усміхнена і оптимістична пані Дана.

Прибиральниця Дана Вацик: «Найдужче дошкуляють курці»

Тернопіль житлово-комунальний