20.04.2024 05:06
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Працівників житлово-комунального господарства із професійним святом привітав Сергій Надал

У неділю, дев’ятнадцятого березня, своє професійне свято відзначали працівники житлово-комунального господарства України. Відзначали найкращих комунальників  напередодні – у п’ятницю, 17 березня в Українському домі “Перемога”. Міський голова Сергій Надал привітав представників житлово-комунальної сфери – управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР, комунальних підприємств, балансоутримуючих організацій   та вручив їм подяки та цінні подарунки.

“Багато працівників сфери ЖКГ зустрічає цей святковий день на своєму робочому місці – така специфіка Вашої роботи. Адже немає іншої галузі яка була б так тісно пов’язана із забезпеченням комфортного проживання людей, життєдіяльності підприємств і установ, лікарень, шкіл і дитячих садків.

Комунальні блага стали настільки звичними, що люди не замислюються, якою важкою працею забезпечується стабільна робота комунального господарства Тернополя. Сьогодні важко уявити життя міста без цілодобової роботи цих служб. Тому на Ваших плечах лежить величезна відповідальність за забезпечення нормальної життєдіяльності міста.

Дякую Вам всім за те, що Ви створюєте комфортні умови проживання для тернополян. Ви забезпечуєте соціальну стабільність та громадський спокій. Саме завдяки Вам та вашим старанням маємо у домівках тепло, воду, світло.

Пишаюся тим, що у Тернополя працює така професійна команда працівників сфери житлово-комунального господарства”, – зазначив у вітальному слові Сергій Надал.

Як нагороджували тернопільських комунальників. Фото (2016)

Міський голова відзначив кращих комунальників Тернополя (2015)