19.04.2024 06:54
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Працівники ПП «Тернопіль Ком Сервіс» встановили ще один гімнастичний майданчик

galycka (6)Працівники ПП «Тернопіль Ком Сервіс» сьогодні, дев’ятого квітня, встановили гімнастичний майданчик поблизу будинків по вул. Галицькій, 52 та 54.  Майданчики складаються з перекладини та брусів для занять спортом.

Як розповідає головний інженер підприємства Володимир Байгер, роботу виконують на прохання мешканців.

  • Як не дивно, головними ініціаторами подібних заходів є молоді матусі. Лише з одного будинку звернулися з проханням про встановлення гімнастичного майданчика молоді хлопці-спортсмени. Така тенденція нас тішить, адже ми тільки за те, щоб наша молодь займалася спортом. Загалом, ті справи, які робляться в умовах взаємодії з мешканцями, завжди мають успіх.

 

Також на прибудинковій території по вул. Галицькій, 52 та 54 працівники підприємства підбілили дерева та відремонтували обладнання  дитячого майданчика. Незабаром поблизу будинку облаштують контейнерні майданчики для побутових відходів.  До слова, минулого року за вказаною адресою було здійснено капремонт асфальто-бетонного покриття двору. Як розповів Володимир Байгер, жителі вказаних будинків докладають зусиль та мають чимало ідей щодо благоустрою своєї території.

Наступний гімнастичний майданчик зусиллями працівників підприємства буде облаштований на просп. Злуки, 17, 19, 21, також є заявка від мешканців вул. Текстильна, 2.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР