24.04.2024 16:09
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Працівники обслуговуючих підприємств працювали впродовж суботи та неділі

Двірники підприємств, що обслуговують будинки і споруди та прибудинкові територій, працювали впродовж вихідних для того, щоб забезпечити мешканцям максимально комфортне пересування на прибудинкових територіях.  Від світанку п’ятниці, 3 лютого, двірники, працівники рембригади, водії спецтранспорту працюють, здійснюючи посипання прибудинкових територій. Фактично не покидає свого робочого місця двірник  ТОВ «Коменерго Тернопіль- 3» Ярослав Немчук, для якого нелегка щоденна праця – це не просто турбота про чистоту ввіреної йому території, а справа професійної честі. Зустріти його поблизу будинку можна і вдосвіта, і вдень, і ввечері. При чому, Ярослав Миколайович сумлінно працює не лише при погіршених погодних умовах, але й у всі інші робочі дні.

Сьогоднішній день був дещо легшим у порівнянні з п’ятницею, коли тернополяни спостерігали особливо сильну ожеледицю. Тоді, нагадаємо, цілу ніч не припинявся дощ, який не лише змивав посипальні матеріали, але й покривав їх льодовою кіркою. Втім і тоді всі двірники обслуговуючих підприємств на роботу вийшли вчасно і з роботою впоралися попри складні погодні умови. Хоча багато із них добираються на роботу із інших масив чи навіть населених пунктів, у них немає можливості зігрітися або замінити промоклий одяг, вони сповнені бажанням задовільнити потреби мешканців ввірених їм багатоповерхівок.

Впродовж вихідних також працює вся техніка комунальних служб, машини посипають сумішшю дороги, тротуари та інші пішохідні ділянки. У зв’язку з цим був оголошений зелений рівень оповіщення.

Управління житлово-комунального господарства,  благоустрою та екології ТМР