29.03.2024 02:31
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Павло Савечко відвідав тренінг “Сертифікований енергоменеджер”

unnamed-1Впродовж 5-9 вересня в Одесі тривав тренінг проекту Асоціації інженерів енергетиків України (АЕЕ Україна) “Сертифікований енергоменеджер”. Участь у ньому взяв завідувач сектору з питань енергозбереження Тернопільської міської ради Павло Савечко.

Як розповів тернопільський фахівець, система сертифікації спеціалістів АЕЕ є однією з найбільш престижних систем сертифікації фахівців в галузі енергетики в світі. Сучасне бачення якості та компетенції АЕЕ формується на підставі багаторічного вивчення вимог роботодавців та досвіду підготовки кадрів в США та світі. Результати вивчення та узагальнення досвіду трансформовані у вимоги до компетентності фахівців з енергоменеджменту, в тому числі у вимоги до змісту підготовки та зовнішньої незалежної сертифікації.unnamed

Міжнародна програма сертифікації енергоменеджмерів АЕЕ орієнтована на впровадження найкращих міжнародних практик та передбачає врахування вимог міжнародних та національних стандартів з енергетичного менеджменту.

До слова, потрапити на тренінг можна було пройшовши процедуру відбору учасників. Павло Савечко став одним із небагатьох, хто отримав шанс  ознайомитися з однією з найбільш престижних систем сертифікації фахівців в галузі енергетики в світі.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР