25.04.2024 08:54
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Нормативна температура гарячої води у точці розбору повинна становити не менше 50 °С

Тернополяни цікавляться, якою є нормативна температура гарячої води у точці забору, тобто, в їхніх оселях.  У КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” інформують, що Правилами надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 р № 630 врегульовані відносини між суб’єктом господарювання, предметом діяльності якого є надання житлово-комунальних послуг.

Згідно постанови від 17 лютого 2010 року №151 “Про затвердження “Порядку проведення перерахунків розміру плати за надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення в разі ненадання або надання не в повному обсязі, зниження якості додатком першим передбачено забезпечення нормативної температури гарячої води у точці розбору   повинна бути не менше 50 °С.

У разі відхилень від нормативного значення, виконавець проводить перерахунок розміру плати за фактично надані послуги шляхом зменшення розміру плати за надання послуг.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР