29.03.2024 07:38
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Нова ілюмінація в центрі міста приваблює тернополян

iluminaciya_2016-7Як ми вже повідомляли, нові елементи святкового освітлення тернополяни можуть побачити поблизу українського дому «Перемога» – тут прикрасили арку, що з’єднує «Перемогу» з бульваром Тараса Шевченка. Також облаштували новою ілюмінацією арку у бік вулиці Валової. Нова ілюмінація неабияк приваблює тернополян, адже дане місце з появою блакитного сяйва стало одним із улюблених місць для фотографій. iluminaciya_2016-8Нові елементи святкового освітлення прикрасили і майдан Волі – тут опори світильників облаштували так, як минулого року на вулиці Сагайдачного, а саме, облаштували їх каркасами з ілюмінацією

Минулого року комунальники вперше у Тернополі прикрасили ілюмінацією фонтани: спочатку –“Сльози Гронського”, а потім п’ять каркасів для облаштування ілюмінації встановили у фонтанах на бульварі Тараса Шевченка. Цього року ілюмінація на водограях дещо вдосконалили, завдяки чому центральна частина міста засяяла по-новому. Святковий настрій даруватиме тернополянам і облаштована минулого роек нова ілюмінація на вулицях Валовій та Сагайдачного. Ці елементи настільки припали до душі містянам, що було прийняте рішення залишити їх впродовж року. 
На цих вулицях комунальники використали так званий “метеоритний дощ”, між “краплинами” якого розмістили світлодіодні кулі (на Валовій – білого кольору, а на вулиці Сагайдачного – червоного).

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР