20.04.2024 04:06
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

На Франка, 7 проводять ремонт сходових кліток

SONY DSCУ будинку, що на Франка, 7 триває ремонт сходових кліток. Як розповідають мешканці, ремонт у даному будинку не проводився вже понад тридцять років. Коли будинок перейшов на баланс ПП «Східний масив», роботи по благоустрою прибудинкової території та будинку відновилися.
Працівники, які проводять ремонт, зізнаються, що стан сходових кліток був задовільним, хоча вони давно не ремонтувалися. На фарбування та побілку одного під’їзду затрачається приблизно тиждень, то ж із своєю роботою жінки вже майже впоралися. Однак ще у цьому році в будинку будуть оновлені вхідні площадки, пофарбовані підпірні конструкції для дашків та газова труба, також оновлять огорожу клумби поблизу будинку.
До слова, для того, аби пофарбувати під’їзд, працівники мають не лише володіти пензликом та щіткою, що, за словами мешканців, їм вдається на «відмінно». Адже кожен, хто робив ремонт знає, як важко буває прибирати після нього. На Франка, 7 мешканці втішені тим, що жінки фарбують та білять настільки охайно, що залишаються чистими і двері, і підлоги та сходи в коридорі. На фото можна побачити, як екстримально працюють Марія Городиловська та Надія Луцик для того, аби оновити стіни будинку. Жінки зізнаються – все для того, щоб від виконаної роботи отримали задоволення жителі. А судячи зі слів останніх, завдяки вдало підібраному світлому тону фарби та охайності працівників ПП «Східний масив», робота їх цілком задовільняє.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР