25.04.2024 08:21
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

На Сахарова завершують будівництво дощового колектора

Завершуються роботи з капітального ремонту пішохідної ділянки та будівництва колектора дощової каналізації на вулиці Сахарова у Тернополі.

Водовідведення на сьогодні є однією з найбільших проблем в обласних центрах, оскільки чисельність населення зростає, збільшується кількість житлових будинків, відповідно потрібно розширювати систему водовідведення у місті.

У Тернополі є план комплексного водовідведення, відповідно до якого наразі ведуться роботи з відведення дощових стічних вод одночасно у різних мікрорайонах міста. Перш за все роботи виконуються на найбільш проблемних ділянках у місті, однією з яких є вул. Академіка Сахарова, на якій до цього часу не було облаштовано дощового колектора, відповідно там не було відведення дощових вод та спостерігався застій води. Врахувавши чисельні звернення мешканців прилеглих будинків, нами була замовлена проектно-кошторисна документація дощового колектора і наразі роботи з його будівництва уже на стадії завершення. Також, на вул. Сахарова, працівники підрядної організації провели роботи з влаштування нових бордюрів та влаштування нової пішохідної зони.

Нагадаємо, у Тернополі також тривають роботи з влаштування мереж водовідведення на вулиці Стадникової.