29.03.2024 08:43
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

На період похолодання відновлять теплопостачання у навчальних закладах та в домівках тернополян

У зв’язку з різким зниженням температури у Тернополі буде відновлено теплопостачання. Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Надал на основі звернень мешканців та даних Гідрометцентру.

Спочатку тепло подадуть у дитячі садочки, школи, лікарні та інші заклади охорони здоров’я, а у вівторок, 18 квітня, тепло з’явиться у всіх помешканнях тернополян.

Комфортні умови проживання, життя та здоров’я тернополян – найбільша цінність. Саме тому постачання опалення в помешканнях тернополян буде тривати до сезонного потепління та початку справжньої літньої погоди.

Просимо із розумінням ставитися до процесу відновлення опалення, адже цей процес вимагає затрат часу і не може бути одномоментним для всіх багатоповерхівок. У випадку виникнення будь-яких проблем із опаленням у житловому фонді, тернополяни мають звертатися до обслуговуючого підприємства. Якщо холодно у школі чи в дитсадку, то свої претензії потрібно адресувати безпосередньо до адміністрації закладу, адже у кожному з них автономно регулюється температура повітря.

Повідомляти про проблеми із повторним запуском опалення можнана гарячу лінію 15-80.

Тернопіль житлово-комунальний