29.03.2024 02:22
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

На житлово-комунальне господарство Тернополя у 2016 році виділили понад 160 мільйонів гривень

kapremont (3)У Тернополі продовжать ремонтувати  міські дороги, двори та об’єкти благоустрою. На це з міського бюджету виділили понад 160 мільйонів гривень. Ця сума, як каже міський голова, на 20% більша, ніж у минулому році.            Крім того, закладено майже 8 мільйонів гривень на розвиток та благоустрій парків.

У парку ім. Т.Шевченка у 2016 році заплановано облаштувати стежку «Здоров’я», оновити пішохідні зони та відремонтувати підпірну стіну навколо острівка «Чайка».

У парку Національного відродження заплановано провести капітальний ремонт громадського туалету, оновити атракціонні зони, влаштувати велодоріжки, провести роботи по освітленню парку та реконструкцію пам`ятника «Жертвам Чорнобильської трагедії».

У парку «Топільче» заплановано провести реконструкцію зоокутка, облаштувати декілька пішохідних зон, провести роботи по освітленню парку.

– Основним планом на 2016 рік залишається продовження роботи по ремонту дворів, прибудинкових територій, доріг тобто всі ті напрямки, які були взяті у попередні роки вони будуть продовжуватись. Зокрема, цього року більше 160 мільйонів гривень виділено на сферу ЖКГ в місті Тернополі. Якщо порівняти з минулим роком, то це на 20% більше, ніж було в попередньому році. Я дуже сподіваюсь, що ціни в Україні  зростуть, але не набагато  і те, що ми заклали більше коштів дасть нам змогу зробити більше об’єктів, більше ремонтних робіт, – прокоментував міський голова Сергій Надал.