19.03.2024 08:26
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

На вулиці Сагайдачного встановили світлодіодні арки

Ще один подарунок до Нового року отримали тернополяни: п’ять світлодіодних арок були встановлені на вулиці Сагайдачного у переддень свята. Однак за такий короткий час вони стали надзвичайно популіярним місцем для селфі та святкових фото. Тернополяни та гості міста прогулюються своєрідним “світлодіодним тунелем” і радіють, адже, хоча погода не новорічна, але атмосфера в центрі по-справньому святкова. Пані Ірина приїхала із Заліщиків в гості до своїх родичів. Розповідає, що в Тернополі востаннє на Новий рік була шість років тому.

– Величезна різниця між тим, що було тоді, і тим, що є зараз. Центр став надзвичайно красивим, видно, що вкладено чимало праці та коштів у нове освітлення та ілюмінацію, але воно того вартує! Адже кожна господиня готує свою оселю до свят, не шкодуючи грошей ні на прикраси, ні на святковий стіл. Тому можна лише порадіти, що Тернопіль все не стоїть на місці, а розвивається. Мені доводилося бувати закордоном, де також особливо дбають про новорічне оздоблення, тому надзвичайно приємно, що  і українські міста мають таку тенденцію. Адже атмосфера свята та справжній новорічний настрій – безцінні – каже пані Ірина.

Тернопільська студентка Настя зазначає, що першою її реакцією на арку були… сльози.

– До мене приїхали гості з іншого міста, тому традиційно ми пішли на прогулянку в центр. Про нову 3D-ілюмінацію на ялинці я вже знала, з гордістю продемонструвала її своїм друзям. Яким ж було моє здивування, коли вела їх на вулицю Валову, щоб показати “метеоритний дощ”, і побачили по дорозі нові арки! Це дійсно надзвичайно красиво. Я настільки гордою стала за те, що живу в такому красивому місті, настільки приємним став цей сюрприз, що просто розплакалася від надлишку емоцій, – розповідає Настя.

За два дні, відколи встановлені арки, вони стали головним елементом новорічних фото та відео. Перехожі зупиняються, щоб сфотографуватися біля них, або й просто сам елемент ілюмінації.

Тернопіль житлово-комунальний