29.03.2024 12:53
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

На вулиці Коновальця під’їзд пофарбували у жовто-блакитні кольори

SONY DSCУ рамках планового ремонту працівники керуючої компанії «КомЕнерго – Тернопіль» розфарбували під’їзд будинку Коновальця, 6 у патріотичні кольори. Жовто-блакитними стали й лавки при вході до будівлі. Як зізнається директор підприємства Ігор Кравець, вони не очікували, що тернополяни з таким захопленням зустрінуть їхню роботу.

  • Звичайно, головне, що свіжо та чисто, однак серце радіє від того, що врешті не стандартний сіро-синьо-зелений під’їзд, а український – жовто-блакитний, – хвалить роботу комунальників мешканка будинку пані Марія.

 

Ярослав Головко з шостої квартири будинку на Коновальця, 6 зауважує,  що мешканці задоволені роботою підприємства.

  • Приємно, що щось робиться, такий «експеримент» всі жителі оцінили позитивно. Взагалі можу сказати, що наш жек добре справляється із обов’язками, завжди, коли звертаюся – «не футболять», а відносяться з розумінням, максимально швидко допомагають. Попри те, що це галузь дуже проблемна по всій Україні, нам нарікати нема на що. Особливо хочемо подякувати нашій прибиральниці, Редькві Марії, яка дуже старанно в нас прибирає.

До слова, незабаром й інші будинки, що обслуговуються «КомЕнерго – Тернопіль»   зможуть порадіти жовто-блакитним барвам перед входом у житло.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР