25.04.2024 08:29
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» з 1 листопада 2016 року підвищує мінімальні ціни на природний газ для промислових споживачів

gazНаціональна акціонерна компанія «Нафтогаз України» з 1 листопада 2016 року підвищує мінімальні ціни на природний газ для промислових споживачів на 16,3% порівняно з жовтнем 2016 року – до 7380 гривень за тисячу кубометрів з 6343,2 гривні за тисячу кубометрів. Про це йдеться в повідомленні компанії.

Разом з тим, за даними «Нафтогазу», максимальні ціни на природний газ для промислових споживачів, установ, що фінансуються з державного та місцевих бюджетів  з 1 листопада буде підвищено на 15,3% – до 8182,8 гривні за тисячу кубометрів порівняно з 7099,2 гривні за тисячу кубометрів місяцем раніше.

Як зазначили в компанії, цінові пропозиції «Нафтогазу» диференційовані залежно від обсягів закупки, умов оплати та стану попередніх розрахунків.

Якщо покупець не має заборгованості перед «Нафтогазом» або буде купувати не менше 50 тисяч кубометрів газу на місяць, за умови попередньої оплати до періоду (календарний місяць) поставки газу, то для нього встановлюється мінімальна ціна палива. У всіх інших випадках застосовується більш висока ціна.

Всі ціни на паливо вказані з урахуванням ПДВ. Крім того, кінцевий споживач додатково оплачує вартість тарифів на транспортування магістральними та розподільними трубопроводами.

gazpostach.te.ua