20.04.2024 02:40
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Найщиріші привітання з нагоди ювілею для Галини Гевко!

galyna_gevkoВ погожий сонячний день 31 липня сотні вітань звучать на адресу прекрасної жінки, найкращої матері, люблячої дружини та мудрого керівника і фахівця у галузі житлово-комунального господарства – Галини Гевко! Від імені колективу підприємства “Благоустрій”, фахівців управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР та колег по роботі щиро вітаємо вас із Днем народження!

Зичимо впевненої наполегливості для матеріалізації в житті найсміливіших задумів. Нехай вчорашнісміливі мрії стануть реальністю сьогоднішнього! Безтурботності і веселощів, яскравих відчуттів і душевної бадьорості! Нехай життєва енергія вирує бурхливіше з кожним днем!

Зичимо невичерпної енергії і оптимізму, міцного здоров’я, душевного тепла і сімейного затишку, справжнього людського щастя, достатку і благополуччя, нових плідних успіхів і звершень. Нехай Господь огортає вас своєю благодаттю, даруючи щастя та любов. Нехай на душі завжди буде легко та спокійно, а у всіх починаннях вас супроводжує оптимізм та натхнення!  Нехай добро множиться, а негаразди оминають вашу оселю. Божого благословіння вам!

З повагою – колектив підприємства “Благоустрій”, фахівці управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР та колеги по роботі.

Галина Гевко: «Є проблема – вирішуємо!»

Директор ПП “Благоустрій” Галина Гевко стала депутатом міськради

Галина Гевко: «Моя робота – моє життя»

Жіночі обличчя житлово-комунального господарства Тернополя: Галина Гевко