29.03.2024 06:38
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Минулої ночі місто прибирало від снігу 24 одиниці техніки

Тернопільські дороги від снігу цієї ночі прибирало 24 одиниці спецтехніки.  Серед них тринадцять піскорозкидачів та одинацять одиниць тротуарної техніки. У звязку з початком снігових опадів в Тернополі цілу ніч працювала диспетчерська служба, що дозволило вчасно реагувати на погодні умови та систематизувати роботу. Роботи здійснюються до діючої у Тернополі “Дорожньої карти”.

– У Тернополі сніг падав впродовж вчорашнього вечора близько опівночі і тривав він десь до першої ночі, а потім опади повторилися між третьою та четвертою годинами ночі. Ми все прибрали і почистити, проте близько четвертої ранку знову впав сніг і фактично все те, що ми зробили засипало, – зазначив Олег Соколовський. – Після  четвертої ранку ми знову почали чистити дороги і тротуари від снігу, щоб всигнути до восьмої ранку. Вважаю, що з цим ми справились, – розповів начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Олег Соколовський.

Наразі у місті оголошено “зелений рівень” оповіщення. Це означає, що з 14:00 у Тернополі розпочалася доочистка заїздних кишень зупинок громадського транспорту і та збір снігової пульпи. Після цього по-новому розпочнуть посипання.

Як зазначив Олег Соколовський, наступні опади синоптики прогнозують у суботу. Ймовірно, що погодні умови будуть ускладнені.