18.04.2024 15:59
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Ліквідацію вибоїн здійснюють за допомогою органно-мінеральної суміші

П’ятнадцятого лютого у Тернополі почали ліквідовувати глибокі вибоїни шляхом засипання їх сухим асфальтом та щебеневим матеріалом. Як розповів заступник начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Андрій Дроздовський, управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології за участю відділу технагляду ТМР та КП “Міськшляхрембуд” здійснюють роботи для уникнення дорожньо-транспортних пригод  як тимчасовий захід.

Вже від сьогоднішнього дня роботи при ліквідації вибоїн почали використовуючи органно-мінеральну суміш для ліквідації ямковості, складовою якої є спеціальні мінеральні присадки, що дозволяють застосовувати її в умовах понижених температур. Суміш – більш пластична і не боїться «мінусових» температур, – повідомляють у відділі технічного нагляду. На вулицях міста зараз працює три бригади, які здійснюватимуть роботи на “Бамі”, в “Центрі” та на “Дружбі”. Завтра, при наявності сприятливих погодних умов, роботи з ліквідації вибоїн продовжать.
Повна ліквідація глибоких вибоїн буде проведена гарячим асфальтобетоном з настанням сприятливих погодних умов.

Просимо тернополян повідомляти про наявність глибоких вибоїн, які перешкоджають рухові транспорту, в управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР за номером телефону 52-58-48.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР