29.03.2024 00:11
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Капітальний ремонт покрівлі провели на Тарнавського, 3

SONY DSCНещодавно мешканці будинку, що на Тарнавського, 3, перестали хвилюватися про те, що їхній дім затопить під час дощу, адже зусиллями ПП «Люкс» тут було здійснено ремонт покрівлі. Як зазначила заступник директора ПП «Люкс» Катерина Садівник, капремонт фінансувався із міської казни.

  • У даному будинку існувала проблема протікання покрівлі. Цього літа ми усунули її в І та V під’їзді, які отримали повністю оновлену покрівлю. На ремонт покрівлі третього та четвертого під’їздів вже виділені кошти, відтак тут її оновлять до нового року. На дахах застелено руберойд, шви та вентиляційні канали – оброблені смолою. Також у межах ремонтних робіт було впорядковано інтернет-кабелі, – розповідає Катерина Садівник. – Крім того, протягом останніх місяців силами нашого підприємства було здійснено шпаклювання виходів на технічний поверх, оновлення відмостки будинку та ремонт сходів, що перебували у неналежному стані.

 

Двірник пані Люба, яка прибирає дану територію, розповідає, що мешканці радіють ремонту, адже в будинку живуть дбайливі   та відповідальні люди. Контейнери для відходів розташовані вздовж тротуару біля дому і ніхто не лінується донести своє сміття до них (сміттєпроводи тут заварені вже багато років). Охайний парканчик, облаштований по периметру будинку, створює відчуття комфорту.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР