29.03.2024 12:32
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі відбудеться тренінг на тему «Розробка енергоефективних проектів у багатоквартирних будинках»

14 листопада у приміщенні міської ради відбудеться тренінг   для голів ОСББ та керівників впідприємств, що обслуговують житловий фонд у Тернополі«Розробка енергоефективних проектів у багатоквартирних будинках».

 Організатором заходу є проект «Створення енергетичних агентств в Україні», що реалізується в Україні компанією «Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ» за дорученням Федерального міністерства довкілля, охорони природи, будівництва та безпеки ядерних реакторів Німеччини (BMUB)

 

Реєстрація учасників розпочнеться о 9.30 годині, початок тренінгу – о 10.00.

Мета тренінгу – надати учасникам розуміння проектного процесу підвищення енергоефективності багатоквартирного будинку: що необхідно знати для організації проекту та яким чином можна досягнути суттєвої економії витрат за енергоресурси.

Під час тренінгу експерт з інституціональних та політичних питань у сфері енергоефективності Віталій Шаповаленко висвітлить наступні актуальні теми енергоефективності:

Тема 1. Зміст та основні етапи проекту підвищення енергоефективності багатоквартирних будинків. Розгляд практичних прикладів.

Тема 2. Де отримати фінансування на заходи з підвищення енергоефективності будинку.

Тема 3. Які є особливості при визначенні виконавців робіт з реалізації енергоефективних проектів.

Тема 4. Які існують види договорів, які застосовують в процесі реалізації енергоефективних проектів. Особливості енергосервісних договорів (ЕСКО-контрактів).