19.04.2024 16:08
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Жіночі обличчя житлово-комунального господарства Тернополя: Віра Вощило

viraВіра Вощило, майстер дільниці ПП «Ком Сервіс Тернопіль», у підприємстві працює 6 років

  • Кожна робота має свої труднощі, та подолати їх можна, віддаючись роботі, виконуючи її совісно та з любов’ю, – розповідає жінка. – Працівники нашого підприємства намагаються працювати саме так, адже всі ми живемо в одному місті і зацікавлені в тому, щоб воно було чистим та охайним. Приємно, коли є підтримка та розуміння від мешканців. Особливо засмучує те, що дехто собі думає, що якщо платить гроші, то може робити, що завгодно. Такі люди викидають пляшки та сміття через вікно, мішки з сміттям не доносять до контейнерів, нищать стіни у своїх ж домах, і аргументують свої дії фразою «я сплачую гроші за ЖЕК». Я вважаю, що має бути налагоджена співпраця, у рамках якої від мешканців вимагається зовсім мало: берегти чистоту.

Разом з тим сподіваюся, що тернополяни долучаться до двомісячника благоустрою, візьмуть участь у загальноміських толоках, які відбудуться 13 березня та 3 квітня. Можливо, завдяки цьому вони хоча б частково зрозуміють труднощі нашої роботи та будуть більше цінувати її.

З приходом перших весняних днів усі згадують про жіноче свято, навколо якого продовжують точитися суперечки.  Хтось переконує, що святкувати не варто через його радянські корені, хтось радить, не зважаючи ні на що, привітати жінок з свого оточення. А ми вважаємо, що зараз слушна нагода, щоб розповісти про тих жінок, які працюють у сфері житлово-комунального господарства Тернополя. Їх дуже багато, тож написати про всіх за декілька днів – неможливо. Тому цими днями знайомимо вас із кількома жінками, які займають різні посади у підприємствах житлово-комунального господарства міста Тернопіль.