29.03.2024 16:00
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Жителі будинку дякують працівникам ПП “Тернопіль Комсервіс”

Жителі будинку на проспекті Злуки, 2 дякують працівникам ПП “Тернопіль Комсервіс” за якісну роботу. У своєму зверненні на адресу підприємства вони пишуть: “Роботу вони виконували швидко, професійно та акуратно. Хочемо подякувтаи вам за вашу працю і турботу. Оосблива подяка – Батюку Миколі Миколайовичу та Нагаріному Володимиру  Івановичу”. Такі подяки завжди додають оптимізму у роботі, тому просимо тернополян не скупитися на добрі слова для тих, хто дійсно якісно працює.

Пропонуємо тернополянам долучитися до своєрідного марафону подяк комунальникам  і написати свої відгуки про найдостойніших працівників підприємств, які обслуговують м. Тернопіль. Ви можете висловити свою вдячність усім, на кого покладено важливу роль у забезпеченні комфорту та чистоти у вашому будинку.

Не завжди зручно підійти і сказати “Дякую” вголос, та в будь який момент підбадьорливі слова вдячності ви можете написати. Якщо вам є за що подякувати своєму двірнику, майстрові дільниці, сантехніку, столяру чи директору підприємства тощо  – пишіть  у нашу «Електронну приймальню» або на скриньку komun.press@gmail.com.

У разі, якщо вам не відоме ім’я та прізвище добросовісного працівника, достатньо вказати адресу вашого будинку. При можливості – зробіть фото працівника чи прибраної ним ділянки.

Тернопіль житлово-комунальний