25.04.2024 16:49
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Експерти НАМУ рекомендували Держспроживслужбі погодити ОВНС проекту реконструкції котельні по вул. Київська

Про це йдеться у науковому звіті за результатами робіт для потреб Державної епідеміологічної експертизивід 18 жовтня, виконаному на звернення ТОВ Тернопільтепло.
Компанія “Тернопільтепло” надала всі необхідні документи, розрахунки і виконала всі необхідні процедури для отримання ОВНС, – зазначено у звіті.
«Матеріали ОВНС у складі робочого проекту «технічне переоснащення котельні по вул. Київська, 3с в Тернополі для використання альтернативних видів палива з добудовою приміщення» за умови дотримання запроектованих технічних та технологічних рішень, виробничої потужності, поводження з вторинними відходами, що утворюються після спалювання альтернативного палива з визначенням їх класу небезпеки атестованими лабораторіями (установами), відповідають вимогам санітарного законодавства», – наголошено у звіті.
Державний «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва» надав наукові звіти по всіх 7 об’єктах, на яких Теонопільтепло проведено реконструкцію у Тернополі. Наукові звіти протягом найближчих днів буде опублікого на на шому офіційному сайті.
Нагадаємо, Держекоінспекції Тернопільської області вважає відсутність висновків ОВНС перешкодою до запуску котельнь на альтернативному паливі в експлуатацію.
Звіт можна прочитати за посиланням тут
Новина на офіційному сайті тут