25.04.2024 16:19
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Дорогі тернополяни! Вітаємо вас з Днем міста!

fotoШановні тернополяни! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня міста!

      День міста – це свято всіх тих, для кого Тернопіль став долею: хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди. У ці дні кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Ми любимо тебе, Тернополе, ми пишаємось твоєю історією, і робимо усе для того, щоб ти квітнув та був ошатним! Разом з нами, його мешканцями, ти ростеш і розвиваєшся, долаєш незгоди та радієш успіхам.

Адже найбільша гордість міста – його мешканці. Саме копіткій праці кожного з вас наше місто має своє неповторне обличчя та душу.

У День нашого міста від усієї душі бажаємо Тернополю стабільності та процвітання, а тернополянам – міцного здоров’я, достатку і злагоди в оселях, мудрості і натхнення у справах, любові, сімейного тепла, щасливої долі у рідному місті і Божого благословення!

З повагою – управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР, ПП “Благоустрій”, ПП “Вікторія – М, ПП “Дружба-сервіс-житло-1″, ПП “Люкс”, ПП “Максима”, ПП “Наш дім” , ПП “Сонячне”, ПП “Східний масив”, ПП “ТернопільКомСервіс”, ПМП “СОВР”, ТОВ “КомЕнергоТернопіль”, Господарське ТОВ “Мрія”, ДП “АльфатерТернопіль”, ЖЕК-13 житлово-будівельних кооперативів, КП “Міськшляхрембуд”, КП “Тернопільводоканал”, КП “Тернопільміськсвітло”, КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”, СКП “Ритуальна служба”