29.03.2024 07:09
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Головного інженера ПП “Тернопіль Комсервіс” нагородили орденом Святого Рівноапостольного Князя Володимира Великого

Головного інженера ПП “Тернопіль Комсервіс” нагородили орденом Святого Рівноапостольного Князя Володимира Великого ІІІ-го ступеня за заслуги з відродження духовності України та утвердження Помісної Української Православної Церкви.  Нагороду із рук священнослужителів Володимир Ярославович отримав у стінах унікальної дерев’яної церкви, що знаходиться на проспекті Злуки і для спорудження якої Володимир Байгер доклав чимало зусиль.

Шановний Володимире Ярославовичу, прийміть сердечні, сповнені людської шани і поваги вітання від колег з нагоди нагородження вас заслуженою високою  нагородою. Міцного вам здоров`я, незгасимої енергії та невтомності в повсякденній відповідальній роботі. Хай ваш професійний досвід, активна життєва позиція продовжують якнайкраще служити на благо рідного краю!

Орден святого рівноапостольного князя Володимира — це загальноцерковний орден Української Православної Церкви. Його встановлено для нагородження єпископату, духовенства, мирян, а також державних діячів, працівників культури та мистецтв за особистий внесок у справі відродження духовності, піднесення ролі Церкви в житті суспільства і держави.

Володимир Байгер: «Досягнувши мети, бачу наступну»

Тернопіль житлово-комунальний