19.04.2024 14:49
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

В управлінні житлово-комунального господарства відбулася нарада за участю міського голови

В понеділок, 9 жовтня, в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР відбулася спільна нарада з керівниками комунальних підприємств, балансоутримувачами будинків, ОСББ та представниками управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології щодо підготовки міста до опалювального сезону та готовності служб до роботи в осінньо-зимовий період. Участь у нараді взяв міський голова Сергій Надал. Під час наради він поцікавився станом готовності житлового фонду до початку опалювального сезону, також обговорили ряд інших актуальних питань. Йшлося, зокрема, про підготовку до прибирання снігу взимку обслуговуючими підприємствами, зокрема – про готовність техніки та заготівлю посипальних матеріалів.

У підприємств, які тернополяни називають ЖЕКами, є снігоочисна техніка. А от на територіях, які обслуговують ОСББ, можуть виникнути проблеми з прибиранням у зимовий період. Тому на нараді міський голова наголосив керівникам ОСББ про необхідність придбання або оренди техніки.

Одним із актуальних питань, які були обговорені під час наради, стало вже звичне для Тернополя у цей час спалювання городніх відходів та сухого листя, яке спостерігається здебільшого у приватному секторі. Відтак порушення такого роду такого роду варто фіксувати і обов’язково звертатися до муніципальної поліції в таких випадках.

Оскільки за прогнозами синоптиків починається сезон опадів, міський голова дав доручення комунальникам очистити колектори стічних вод.

Тернопіль житлово-комунальний