19.04.2024 13:29
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Відбулася нарада щодо проходження шостої хвилі мобілізації у Тернополі

mobВ Україні триває шоста черга часткової мобілізації. Представники військового комісаріату провели нараду із керівниками підприємств, які надають послуги з обслуговування житлового фонду та прибудинкових територій у Тернополі щодо проходження та проміжних підсумків шостої хвилі.

Процес оповіщення військовозобов’язаних – триває, повідомили вони. Військові комісари вкотре нагадали, що повістки для уточнення особистих даних та проходження медичної комісії можна вручати будь-де. Працівники підприємств, що обслуговують житловий фонд та прибудинкові території відповідно до законодавства зобов’язані здійснювати роботу з оповіщення за місцем прописки військовозобов’язаних.

За словами представників комісаріату, значною проблемою в Тернополі і надалі залишається масове ухиляння військовозобов’язаних від виконання обов’язку, частина змінила місце проживання без зняття з військового обліку, окремі вибули за межі області на сезонні роботи, інші – відсутні за місцем проживання без відомих причин, але є і такі, котрі відмовилися від отримання повістки.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР