19.04.2024 18:25
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Виконавці послуг з утримання житлового фонду та прибудинкових територій інформують

SONY DSCВиконавці послуг з утримання житлового фонду та прибудинкових територій інформують, що у зв’язку із суттєвим здорожчанням енергоносіїв та матеріалів, необхідних підприємствам для роботи (прибирання сходових кліток та прибудинкових територій, ремонту інженерних мереж та сходових кліток тощо), тарифи на їхні послуги будуть змінені.

Від моменту останнього затвердження тарифів у 2011 році ціна на електроенергію збільшилася на 156%, а вартість паливно-мастильних матеріалів – на 240%, будівельно-монтажних матеріалів – на 208%, середньорічна мінімальна зарплата у 2011 році становила 960 грн, а у 2015 році – 1218 грн ( зросла на 27%).

Враховуючи вищенаведені дані, з врахуванням нормативно-законодавчої бази, підприємствами, що надають послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, було розроблено коригуючий коефіцієнт до вищезазначених послуг. Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 25.03.2015 р. №265 від 15 квітня 2015 року діючі тарифи коригуються з коефіцієнтом 1,6.

 

Представники підприємств, що обслуговують житловий фонд  та прибудинкові території, просять тернополян із розумінням віднестися до вимушеного підвищення тарифів, і нагадують, що вони можуть скористатися можливістю оформлення субсидій.

 

З повагою – дирекція підприємств ПП «Благоустрій», ПП «Дружба-сервіс-житло-1», ПП «Східний масив», ТОВ «Мрія», ТОВ «КомЕнергоТернопіль», ПП «Сонячне», ПП «Наш дім», ДП «Люкс-житло» ПП «Люкс», ЖБК ЖЕК-13, ПМП «СОВР», ПП «Вікторія-М», ПП «ТернопільКомСервіс», ПП «Люкс».