19.04.2024 10:25
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

«Бувало, що робота доводила до сліз, але вона – улюблена»

Галина Вовк у підприємстві «Тернопіль Комсервіс» працює вже шість років, а в комунальній галузі загалом – дванадцять. Розповідає, що недаремно такий тривалий період свого життя присвятила «комуналці», адже від душі любить свою роботу. Працює пані Галина у будинку на проспекті Злуки, 2. В ньому й мешкає, тому про кого, як не про неї, сказати, що працює для людей, як для себе. Майстер дільниці Марія Хомик  зауважує, що дуже задоволена такою працівницею, яка завжди готова працювати і якій можна у всьому довіряти.

  • Я би цілий день на вулиці працювала, – розказує Галина Вовк. – От в під’їзді вже похмуріше, вже не той настрій. А в дворі – то найкраща робота. Люди наші добрі, пильнують за порядком, і мені приємно. Я знаю всіх і мене тут всі знають, тому робота проходить у дружній атмосфері. Якщо часом скажу комусь якесь зауваження, то, думаю, що ніхто не ображається, бо я ж не чужа людина.

У старому будинку – десять під’їздів, тож роботи Галині Вовк вистачає. Часто взимку ще не розгорнула до десятого під’їзду, а біля першого вже  й не видно, що хтось прибирав, ділиться роздумам про свою працю жінка. Поки дійшла до середини тротуару – позаду вже цілі снігові кучугури, що іноді доводило до сліз. Та свого часу, після смерті чоловіка, не один раз виходила в двір о третій ночі і бралася за роботу – так і рятувалася від гіркоти незворотньої втрати. Тому сьогодні лише щиро дякує Богові за те, що дає їй силу до роботи, а також – за хороший колектив  за охайних мешканців будинку, де працює.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР