16.04.2024 16:04
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Чотири одиниці техніки ПП “Люкс” прибирали прибудинкові території від снігу

Головний інженер ПП «Люкс» Леся Дячук повідомила, що сьогодні вперше техніка підприємства виїхала для прибирання снігу на прибудинкових територіях. Чотири одиниці техніки виїхали на свої маршрути: на мікрорайони “Дружбу”, “Бам”, “Канада” і в Центр.

– На нинішній день для ПП  “Люкс” зима не страшна, – каже директор підприємства Степан Гевко, – Ми забезпечені не тільки технікою, а й посипальними матеріалами. І, головне, в нас працьовита і енргійна команда, представники якої знають свою роботу, за що щиро шаную і ціную їх.

Як зауважує Леся Дячук, наймолодшому трактористові, Богданові, всього девятнадцять років. Юнак прийшов у підприємство відразу по завершенні училища.

– Хлопець дуже здібний, любить працю і техінку, тому впевнена, що він буде хорошим трактористом і доповнить нашу команду. Адже для мене наші прівники найкращі, з ними приємно працювати і спільно щодня робити місто кращим, – каже головний інженер підприємства.

До слова, цього року ПП “Люкс” придбало новий трактор для того, щоб пришвидшити прибирання прибудинкових територій від снігу та зробити дану послугу ще якіснішою.

Тернопіль житлово-комунальний