28.03.2024 16:40
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Фахівець розповів про онлайн оплату та подачу показників за допомогою інтернету

intbДиректор ПП “Укрспецінформ” Михайло Шидлівський розповів про онлайн оплату та подачу показників за допомогою інтернету.

Чимало тернополян вже оцінили переваги сервісу, який дозволяє оплатити усі комунальні не виходячи з дому чи навіть із робочого кабінету. Для цього достатньо мати інтернет та картку VISA чи MasterCard будь-якого банку із коштами на рахунку. Відтепер оплатити за комунальні послуги можна не вистоюючи довгі черги, а зробивши всього декілька кліків мишею. При цьому, перевірити стан рахунку та здійснити оплату можуть внуки для своїх бабусь та дідусів чи діти для батьків, тим самим зберігши час та здоров’я  своїх рідних та близьких людей.
– Для того, щоб скористатися послугою, потрібно просто ввести потрібну адресу у спеціальну форму на сайті www.oplata.te.ua. Можливість пошуку абонента за адресою доступна для жителів Тернополя та Тернопільської області, – розповідає Михайло Шидлівський, директор ПП «Укрспецінформ». – Подати показники за спожиті комунальні послуги можна за допомогою сервісу www.eps.te.ua

Скористатися послугами оплати та подачі показників користувачі можуть за допомогою нашого сайту: банери відповідних послуг ви бачите на сайті справа.

Детальніше про послуги – у відео.