25.04.2024 00:12
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі не знайшлося бажаючих придбати бруківку на аукціоні

aukcionСьогодні, 16 квітня, у приміщенні Тернопільської міської ради було заплановано провести відкритий аукціон з продажу базальтової бруківки, вилученої під час ремонту вулиць Тернополя.

Та, як повідомив ліцитатор Тернопільської філії Товарної біржі «Універсальна земельна товарна біржа «Придніпровська» Василь Гишка, до участі у аукціоні не було подано жодної заявки.

  • Хоча про аукціон було оголошено у засобах масової інформації, бажаючих придбати виставлені лоти не виявилося. Ймовірно, що буде оголошено повторний аукціон, про що тернополян знову проінформують у ЗМІ, – каже ліцитатор.

До слова, взяти участь в аукціоні, щоб придбати базальтову бруківку придатну для повторного використання та базальтовий бутовий камінь-щебінь від бруківки могли усі бажаючі. Оскільки таких не знайшлося, бруківка й  надалі перебуватиме на зберіганні у комунальному підприємстві «Міськшляхрембуд».

Нагадуємо, що довкола цінності базальтової бруківки, вилученої під час здійснення ремонтів асфальто-бетонного покриття доріг у Тернополі, точилося чимало розмов. Окремі «фахівці» запевняли, що ціна каменю вражаюча і що тернопільська бруківка неабияк цікавить заможних колекціонерів.  Знайти покупця не вдалося навіть після оголошення аукціону. Це переконливо свідчить про малу цінність вказаної базальтової бруківки, якою облаштовували вулиці Тернополя у повоєнні роки.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР