20.04.2024 15:38
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У дворі на проспекті Злуки, 23 садили самшити і магонії

unnamed-14Нещодавно завершився капітальний ремонт двору поблизу будинку на проспекті Злуки, 23, після чого жителі вирішили долучитися до здійснення благоустрою на прибудинковій території. Депутат даного округу Віктор Шумада зробив приємний подарунокunnamed-22 жителям у вигляді саджанців самшиту, магоній, ялинок та інших рослин. До висаджування дерев активно долучилися працівники ПП “Тернопіль Комсервіс”, яке обслуговує вказаний будинок. Як каже майстер дільниці Марія Хомин, жителі проспекту Злуки вже не вперше відгукуються на такі ініціативи, участь у акціях беруть і великі, і малі.

– Нам пощастило із депутатом, який є дуже відповідальним, завжди відгукується на всі звернення мешканців і підтримує хороші починання, – каже Марія Іванівна.

Під час акції учасники досадили також ті деревця, які засохли після посушливого літа. Їх, нагадаємо, висадили маленькі жителі проспекту Злуки навесні. 

Участь у висаджуванні дерев взяв також і маленький внук головного інженера ПП “Тернопіль Комсервіс” Володимира Байгера – Володимир-молодший посадив ялиночку біля будинку на проспекті Злуки, 11.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР