25.04.2024 13:38
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Тернополян запрошують долучитися до загальноміської толоки

toloka (3)Впродовж чотирьох днів, від 6 до 9 квітня, у Тернополі триватиме загальноміська толока, у рамках якої планується впорядкувати територію міста, привести їх у належний санітарний стан та підвищити рівень благоустрою. Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Надал.

За ці дні представники навчальних закладів Тернополя – шкіл, коледжів та професійно-технічних училищ, університетів, комунальних підприємств та державних установ, управлінь міської ради, Державної фіскальної служби, Головного управління національної поліції у Тернопільській області, військової частини, профспілок та приватних підприємств будуть прибирати прилеглі території та зелені зони міста загального користування.

За цей час будуть прибрані парки Тернополя, прибережні смуги р.Серет, придорожні зелені зони, зелені зони біля житлових будинків та об’єктів соціальної інфраструктури, міські кладовища, сквери, провулки та зупинки громадського транспорту.

Із детальним графіком прибирання можна ознайомитися у доданому файлі.

 

miskrada_download

Заходи – перелік об’єктів для виконання робіт з впорядкування території міста під час проведення 06-09 квітня 2016р. загальноміської толоки