28.03.2024 16:59
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Тернополяни можуть оплатити комунальні послуги без комісії

Як ми вже повідомляли, від 9-го липня  ПАТ “Укрпошта” підвищило комісію на приймання платежів від населення. Сьогодні ринок пропонує широкий вибір можливостей здійснити комунальні платежі. Разом з тим і значно різниться комісія за оплату у різних каналах. Одним із альтернативних варінатів для оплати комунальних послуг є ПриватБанк, який пропонує тернополянам оплатити комуналку без переплат через дистанційні сервіси.

“Здійснюючи оплату комунальних через сервіс Приват24, тернополяни не сплачують жодних додаткових комісій за платіж. Виключенням є лише послуга оплати газу, де комісія складає 1 грн, – розповідає керівник напрямку платежів Прикарпатського РУ ПриватБанку Ігор Гакало. – Ще одним зручним каналом оплати є сторінка інформаційно-ресурсного центру, де громадяни також мають можливість не лише оплатити послуги без жодних комісій, а й легко та вчасно внести показники лічильників до усіх комунальних служб”.

Окрім дистанційних сервісів та можливості оплати в касі та у терміналах самообслуговування, ПриватБанк пропонує клієнтам послугу “Регулярний платіж”, що дозволяє запланувати проведення платежів, що повторюються. Достатньо дати розпорядження банку, і щомісяця з рахунку або картки буде списуватися необхідна сума.

У Тернополі ПриватБанк приймає комунальні платежі в рамках співпраці з ПП “Укрспецінформ”. Співпраця охоплює усі комунальні служби міста та  понад 230 ОСББ.

Надійними, при цьому безкоштовними варіантами оплати за комунальні платежі без комісії є онлайн-сервіси оплати за комунальні платежі EPS.te.ua або oplata.te.ua.

Для оплати за допомогою інтернету тернополянам необхідно мати будь-яку картку Visa або MasterCard. Також через ці сервіси можна дистанційно подати показники за газ, електроенергію, водопостачання, тощо.

В єдину квитанцію www.oplata.te.ua  включені усі комунальні служби  та підприємства, що обслуговують житловий фонд, – каже директор ПП “Укрспецінформ” Михайло Шидлівський. – Система охоплює усі платежі – електропостачання, газ, вода, тепло, квартплата, вивіз твердих побутових відходів, домофон тощо. Даний ресурс обслуговується «ПриватБанком».

Про усі зміни, що стосуються електронної оплат комунальних платежів та змін щодо нарахування комісії на цю послугу тернополяни можуть дізнатися на сайті komun.te.ua

Як оплатити комунальні платежі без комісії та без черг, у зручний час та навіть у вихідні дні, читайте у публікації

Щоб не марнувати час у чергах, скористайтеся інтернетом

Тернопіль житлово-комунальний