29.03.2024 14:02
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Снігоприбиральна техніка вийшла на вулиці міста о третій ночі

traktorУ зв’язку із початком опадів у вигляді снігу, які спостерігалися вночі, чергові бригади вийшли на свої маршрути сьогодні о третій годині ночі.

Як повідомив начальник відділу благоустрою та екології управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Олег Соколовський, для здійснення робіт із прибирання снігу були залучені п’ять бригад (згідно до передбачених п’яти маршрутів)  та три щітки. За його словами, сніг було розчищено, а міські тротуари посипано сумішшю із підвищеною концентрацією солі. Особливо ретельно опрацьовані місця схилів та підйомів, відтак зараз дороги Тернополя цілком придатні та безпечні для руху як приватного, так і громадського транспорту.

Спільно із бригадами комунальників о третій ночі об’їзд міста розпочали і начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Микола Лесів та начальник відділу благоустрою та екології управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Олег Соколовський, які не зафіксували значних похибок у роботі чергових.

Нагадуємо, що жителі з зауваженнями щодо здійснення прибирання у зимовий період можуть звертатися до управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР у робочий час за номером телефону 52-58-48.  У ПП«Теркомуналсервіс»чергуватимуть цілодобово. Зв’язатися із черговим можна буде за номером мобільного телефону 0988202378.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР