28.03.2024 19:38
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Працівники ПП “Східний масив” відновили водостічну трубу, пошкоджену вандалами

rynvaНовесеньку водостічну трубу, встановлену працівниками ПП “Східний масив” у будинку на вулиці Коперника, 5, пошкодили вандали. Працівниками підприємства було оперативно здійснено ремонтні роботи. Просимо тернополян бути уважними до схожих проявів вандалізму та при виявленні схожих фактів оперативно повідомляти до правоохоронних органів.

Нагадаємо, що зловмисники часто  крадуть каналізаційні решітки та люки, руйнують урни для сміття тощо. Нещодавно, приміром,  в центральній частині міста було здійснено крадіжки дощових решіток та зруйновано деякі елементи благоустрою.  Завдяки небайдужості тернополян, зловмисника, який здійснив крадіжку, було оперативно виявлено  представниками правоохоронних органів.rynva1

Здійснення зухвалих крадіжок у Тернополі – непоодиноке. Впродовж останніх місяців викрадено вже декілька каштанів “Бріотті”, які були висаджені восени, невідомі вкрали блакитну ялинку на Східному масиві, а  із Скверу Кобзаря “любителі рослин” поцупили Тарасову вербу”. Є у Тернополі охочі задарма отримати саджанець “адамового дерева”, яке висадили нещодавно на місці колишнього кладовища поблизу будинку на вул. Кн. Острозького, 45. Не “прожили” й двох тижнів маленькі кулясті туї на новому місці у Сквері Миру,  як їх поцупили.

Та не лише дерева приваблюють тернополян: зникаютьі будівельні матеріали, які використовуються для здійснення капремонтів.  Також тернополяни вкрали експерементальні світлодіодні світильники.

Просимо тернополян  фіксувати прикмети осіб чи номери транспортних засобів, які ймовірно причетні до здійснення крадіжок та вандалізму, та  повідомляти ці дані за номером 1580 та 525848 або подавати інформацію безпосередньо правоохоронним органам.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР