28.03.2024 13:09
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

ПП “Тернопіль Комсервіс” долучилося до організації третьої дворової спартакіади

spartakiada (5)У неділю, 12 червня, і дорослі,  і малі тернополяни, розважалися та займалися спортом на стадіоні “Текстерно” на проспекті Злуки. Тут відбулася третя дворова спартакіада.

Ініціювало захід та активну участь в організації свята взяло приватне підприємство “Тернопіль Комсервіс”. А саме, працівники підприємства здійснили підготовку стадіону (косіння та прибирання території), організували музичний супровід, шість чоловік з штату підприємства впродовж заходу забезпечували безперебійну технічну роботу та допомагали  у проведенні конкурсів, машина підприємства постійно чергувала для здійснення перевезення соків, техніки, столів та іншого інвентарю, необхідного для проведення свята. По завершенні свята працівники ПП “Тернопіль Комсервіс” прибрали і вивезли сміття із стадіону.

Головний інженер підприємства Володимир Байгер розповів, що   ідея провести подібний захід виникла декілька років тому, адже ще декілька десятків років тому на стадіоні “Текстерно” відбувалися навіть міжміські змагання. Відтак, доклавши чимало зусиль, організовують спартакіаду вже втретє, з кожним роком збільшуючи кількість розваг та подарунків для учасників. До слова, дуже багато подарунків малим любителям спорту презентували ТМ “Ласунка”, друкарня “Джура”, громадські організації м. Тернопіль. Особливу вдячність представники підприємства висловлюють депутатові округу №35 Шумаді Вікторові Володимировичу за сприяння та допомогу у проведенні змагань.

  • Також ми дякуємо нашим мешканцям, які активно долучилися до святкування. Радіємо, що поруч живе стільки дітей та молоді, які небайдужі до здорового способу життя  і радо вітають таку ініціативу у проведенні спортивного дозвілля, – зауважив Володимир Байгер.

У рамках заходу відбулися змагання з різних видів спорту, естафети та конкурси. А саме турнір з міні-футболу, перетягування линви, турніри з шахів, шахів, нард, естафети для дітей та сімейні конкурси “Веселі старти”. Організаторами були  передбачені розваги і для наймолодших, і для дорослих учасників заходу. Усіх гостей частували козацькою кашею та смачною рибною юшкою, яка готувалася на імпровізованій кухні безпосередньо під час змагань мешканцями прилеглих будинків.

Участь у третій дворовій спартакіаді могли взяти всі охочі, а без приємних сюрпризів не залишився ніхто. Що найголовніше – всі учасники та глядачі отримали чималу порцію хорошого настрою та веселощів.

Як повідомив Володимир Байгер, у планах є й надалі організовувати такі заходи. Він висловив сподівання, що з кожним разом охочих взяти участь та партнерів ставатиме більше, відтак свято буде ще веселішим.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР