19.04.2024 19:51
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

ПП “Сонячне” стало призером конкурсу квіткових композицій «Героям АТО»

sonyachne (1)Друге місце у конкурсі квіткових композицій посів колектив ПП “Сонячне” за представлену квіткову композицію “Я наказую тобі жити”.

21 жовтня очільник Тернополя Сергій Надал нагородив переможців загальноміського огляду-конкурсу квіткових композицій «Героям АТО», який відбувся до Дня міста у парку Національного відродження.

«Від імені усієї громади Тернополя вдячний вам за вшанування пам’яті Героїв АТО, які загинули за єдність і цілісність України, за ваш внесок у підтримку патріотичного та бойового духу Української армії та тернополян», – зазначив Сергій Надал.

Призери конкурсу:sonyachne (2)

І місце:

  1. Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола із композицією «Я жінка! Я не хочу битви…».
  2. КП «Тернопільелектротранс». Квіткова композиція «Герої не вмирають».

sonyachne (3)II місце:

  1. ПП «Сонячне». Квіткова композиція «Я наказую Тобі жити!».
  2. Хорова школа «Зоринка». Композиція «Ангел скорботи».
  3. Тернопільський дошкільний навчальний заклад № 5 «Фіалка». Квіткова композиція «Подаруй посмішку герою»; «Квітуча Україна».
  4. Тернопільська класична гімназія за композицію «Мати Божа, храни Україну».

IIІ місце:

  1. Тернопільська спеціалізована школа I-III ступенів № 3 з поглибленим вивченням іноземних мов. Квіткова композиція «Слава героям».
  2. КП «Тернопільводоканал». Композиція «Героям АТО».
  3. Тернопільський дошкільний навчальний заклад № 27. Квіткова композиція «Лист татові».
  4. Тернопільський навчально-виховний комплекс «Школа-ліцей № 13». Композиція «Від тривожного сьогодення до мирного майбуття».

 

Також заохочувальні подарунки отримали загальноосвітня школа № 10 за композицію «Повертайтеся з перемогою» та школа № 18 за роботу «З молитвою за Україну».