19.03.2024 09:00
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Подати показники за спожитий газ у Тернополі можна за допомогою спеціальних скриньок

gaz (1)Тернополяни нарікають на труднощі, пов’язані із оперативною подачею показів лічильників за спожитий газ. Втім, можливостей зробити це швидко та без зайвих зусиль є чимало. Зокрема, працівники ДП «Газпостач» ПАТ «Тернопільміськгаз» пропонують усім, хто має таке бажання, для подачі лічильників скористатися спеціальними скриньками, які розміщені на території підприємства за адресою вул. Митрополита Шептицького, 20. Як розповідає начальник відділу розрахунків населення за природний газ Людмила Полотнянко, для таких цілей передбачено три скриньки.

– Перша скринька знаходиться при вході у двір нашої установи, друга – при вході до відділу розрахунків, а третя – безпосередньо у відділі розрахунків. Подати показники за допомогою скриньок може кожен охочий, вказавши на аркуші необхідні для цього дані: свою адресу, номер особового рахунку, прізвище, число, місяць, номер лічильника та показник, – пояснює Людмила Полотнянко. – Щоденно о 16 годині наші працівники вилучають ці дані із скриньок, після чого отриману інформацію вносять у бази для подальшого здійснення розрахунків, а самі аркуші – підшивають.gaz (3)

Даних про те,  хто найчастіше користується скриньками для подачі показників, працівники ДП «Газпостач» ПАТ «Тернопільміськгаз» не мають. Адже вкинути у скриньку заповнений напередодні бланк можуть навіть діти. Напевне відомо лише одне: багатьом тернополянам така зручність до вподоби. «Паперові» показники надходять щодня, а наприкінці місяця їх стає значно більше – 100-150 аркушів у день.

Для подачі показів за спожитий газ тернополяни можуть скористатися і іншими можливостями: зробити це можна безпосередньо у відділі розрахунків на вул. Митрополита Шептицького, 20, подати свої дані через інтернет на сайті gazpostach.te.ua чи за допомогою сервісу eps.te.ua, через термінал «Приват Банку» або ж телефоном. До слова, саме зараз здійснюються роботи над  облаштуванням додаткової телефонної лінії для прийому дзвінків від споживачів, які хочуть скористатися можливістю подачі показників саме за допомогою телефону.

Зауважимо, що подати показники за спожитий газ та за інші послуги можна і скориставшись функцією “Подати показники ON LINE“, яка розташована у верхній частині сайту справа.

Адміністрація ДП «Газпостач» ПАТ «Тернопільміськгаз»

gazpostach.te.ua