20.04.2024 19:06
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Оновлена редакція ПДСЕР (для громадського обговорення)

В рамках проекту USAID “Муніципальна енергетична реформа в Україні” місто Тернопіль в 2015р. отримало технічну допомогу щодо написання (коректування) Плану дій зі сталого енергетичного розвитку до 2020р.

Нагадуємо, що в липні 2012р. міський голова Сергій Надал підписав Угоду мерів, у відповідності до якої наш муніципалітет до 2020р. взяв на себе добровільні зобов’язання підвищувати енергоефективність та нарощувати використання відновлювальних джерел енергії на своїй території. Слідуючи цим зобов’язанням підписанти Угоди прагнуть скоротити власні викиди СО2 щонайменше на 20% до 2020 року, сприяючи розвитку екологічно орієнтованої економіки та підвищенню якості життя.

Найближчим часом вищевказаний ПДСЕР буде подано на розгляд міської ради, а вже зараз він проходить процедуру громадського обговорення до якої запрошуються представники громадських організацій та пересічні тернополяни. Додаткові консультації з даного питання можна отримати в секторі з питань енергозабезпечення управління житлово-комунального господарства, благуострою та екології (вул. Коперника, 1 каб. 209 тел. 525833 gkge@ukr.net)

SEAP_Ternopil_ver_2