19.03.2024 07:50
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

На острові «Чайка» встановили вуличні тренажери

trenazher (18)З ініціативи управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР спільно із “Об’єднанням парків культури і відпочинку м. Тернополя” сьогодні, 12 травня, на острові «Чайка» у Тернополі облаштували спортзал під відкритим небом.

Напередодні працівниками КП були проведені підготовчі роботи та сформовані бетонні сектори для встановлення тренажерів, монтаж яких здійснювали впродовж сьогоднішнього дня. Яскраво-червоні тренажери викликали неабиякий інтерес у перехожих.

trenazher (2)

Тернополянин Валерій Красовицький, спробувавши позайматися на кожному з тренажерів, залишився дуже задоволеним.

  •  -Я – колишній спортсмен. У юності професійно займався боксом, хокеєм, брав участь у змаганнях за trenazher (15)честь Тернополя у різних містах України. Однак, потрапивши в аварію, переніс ряд операцій, зокрема – трепанацію черепа. Вижити допомогло те, що я свого часу багато тренувався, інакше серце не витримало б такого тривалого перебування під наркозом, – розповідає чоловік. – Наслідком операції став інсульт, після якого фактично паралізувало мою ліву ногу. То ж я сам вигадав собі тренажер, з допомогою якого займався, щоб могти пересуватися. А зараз, коли тренажери з’явилися на «Чайці», я з задоволенням буду займатися тут. Мешкаю на вулиці Валовій, а звідти сюди – всього-навсього сім хвилин ходи. Важко навіть повірити у те, що такий комплекс можна буде відвідувати безкоштовно, та ще й наскільки приємніше буде виконувати вправи під відкритим небом!

trenazher (1)У захваті від новеньких тренажерів і матусі малюків Артема та Максима, пані Оля та пані Наталя. Жінки кажуть, що із задоволенням будуть тут займатися самі, а також переконані, що знайдуть собі заняття до душі на «Чайці» і їхні діти.

Тернополянам ідея тренажерів на острові сподобалася настільки, що вони почали обговорювати можливість встановлення схожих майданчиків у всіх частинах міста.

 

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР