18.04.2024 11:17
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Мешканці щиро дякують двірнику Гурневич Аллі

allaНещодавно ми пропонували тернополянам з нагоди Дня комунальника висловити вдячність найдостойнішим працівникам комунальної галузі Тернополя.  Публікуємо слова вдячності від тих небайдужих людей, які цінують працю невтомних працівників комунальної галузі. 

“Мешканці Тролейбусної, 2 щиро вдячні нашій  прибиральниці Аллі Гурневич (ПП «Фаворит»). Молода, симпатична і дуже роботяща, вона виконує дуже совісно свою роботу. Не кожен господар так старається на своєму подвір’ї. Завдяки Аллі у нас – чистота і порядок, урнами для сміття з підручних матеріалів наша Алла забезпечила кожен під’їзд, дитячий майданчик, є вони і біля кожнісінької лавочки. А коли приходить весна… наша Алла ніколи не відмовить розмалювати дитячий майданчик, наші пеньочки з столиками та оздобити подвір’я до Великодніх свят! Дякуємо!!!”

Анжела Кардинал, голова Тернопільського прес-клубу 

“Хочу подякувати прибиральниці Гурневич Аллі Василівні (ПП «Фаворит»), яка прибирає в дворі будинку, де я мешкаю. Знаю точно, що сумлінніших і старанніших за неї у Тернополі нема. Чи сніг, чи дощ, чи лютий мороз — вона на території. Приходить ще за темна, йде, коли територія чиста. Буває, що в людей якесь свято, Різдво чи Новий рік, а вона лопатою сніг горне. Влітку косить. А сама дуже тендітна… Буває різне: попід під’їздами після вихідних пляшки, обгортки — все визбирає, збирає папірці у траві, недопалки. Восени купи листя, з яким треба давати раду… Якось Алла захворіла, але відразу було помітно, що на території наче «армагедон» без неї. А потім вона вийшла на роботу ще хвора, бо переживала, щоб чисто було. В нас порядок на прибудинковій території і в під’їздах, а прибиральниця завжди позитивна та усміхнена. Та й людина вона хороша: якось тутешній пес потрапив у пастку, прийшов з розпухлою лапою, з якої кусок дроту стирчав — допомагала його рятувати. А іншого разу кота бездомного голодного кота привела. Перепросила за турботу, пояснила, що хотіла його погодувати, але нічого для нього не мала, то запитала, може я чимось можу його пригостити. Я була дуже зворушена. Добра душа, словом. Дякую їй”

Зоряна Биндас, журналіст