28.03.2024 19:03
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Мешканці тринадцяти тернопільських будинків отримують гарячу воду цілодобово

Завдяки співпраці Тернополя та міжнародних організацій мешканці декількох тернопільських будинків мають можливість отримувати гаряче водопостачання цілодобово. Зокрема, з 24 січня таку послугу почали отримувати мешканці першого під’їзду на вул. Купчинського, 9.

Також цілодобовим гарячим водопостачанням користуються мешканці квартир у будинках за адресами: бульвар Симона Петлюри, 4, 6; вул. Корольова, 8 (перший та другий під’їзди); вул. Корольова, 10; вул. Купчинського, 7 та вул. Купчинського, 9; бульвар Петлюри, 1,3, вул. В.Великого, 3 та ін.

Отримувати гарячу воду цілодобово мешканці мають можливість завдяки встановленню ІТП (індивідуально-теплових пунктів) за кошти міжнародних організацій. Наразі у місті вже встановлено 87 таких ІТП, з них на 19-ти – налагоджено подачу гарячої води цілодобово.

Роботи у інших будинках тривають.

Нагадаємо, що в рамках співпраці міської ради та міжнародної екологічної фінансової корпорації NEFCO, у Тернополі продовжується реалізація програми зі встановлення ІТП у багатоповерхівках. Ці пункти забезпечують автоматичне регулювання температури у помешканнях, відповідно до погодних умов та цілодобову подачу гарячої води під час опалювального сезону. Також аналогічні проекти з питань термомодернізації реалізовуються в рамках співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку та Світовим банком.